DöBra Transcafé 24:e oktober

Välkommen på DöBra Transcafe klockan 18.00-20.00, tisdagen 24 oktober 2023, hos RFSL Stockholm! Max Kleijberg och jag håller i cafét den här gången.

Döende, död och sorg angår oss alla, ung som gammal. Men trans/icke-binära personer kanske har särskilda upplevelser, frågor, funderingar, förhoppningar och farhågor kring livets slutskede. Dessutom finns det få utrymmen i samhället där vi kan närma oss dessa ämnen på ett avslappnat sätt.

DöBra transcafé är en mötesplats där samtal om livet, döende, död och sorg underlättas av fika, samtal, konstnärliga aktiviteter, gemenskap och medmänsklighet.

❤ DöBra transcafé är till för personer med transerfarenhet och/eller som identifierar sig som icke-binär i olika åldrar. Välkommen som du är till vardags, och ta gärna med en närstående.
❤ Vi bjuder på kvällsfika med mackor.
❤ Anmäl dig genom att klicka i ”kommer”, maila till jo.tengblad.soder@stockholm.rfsl.se eller ring/sms:a 0763948342.

RFSL Stockholms projekt ”Glittra med gråa hår” med verksamheten ”Generation hbtqi” och medlemsgruppen Transcaféet står värd för DöBra transcafé. Caféet organiseras i samarbete med Zafira Vrba Woodski som är dödsdoula och pedagog med mångårigt engagemang inom LHBTQI+ communityt och Max Kleijberg som är en queer forskare vid Karolinska Institutet med fokus på ett LHBTQI+ perspektiv på döende, död och sorg.

Lämna en kommentar